Summa:
0 kr
0

Laddare

Behöver du ladda ditt batteri? Ett batteri behöver ibland laddas upp på grund av att det har blivit urladdat av olika anledningar. Det är också lämpligt att underhållsladda sitt mc-batteri, fritidsbatteri, eller marinbatteri. Detta är särskilt viktigt om batteriet endast används halvårsvis. Även bilbatterier eller startbatterier till bil kan även behöva laddas ibland om det används i start/stop-bilar eller om bilen går kortare sträckor.
 
En smartladdare eller intelligent batteriladdare som det också kallas kan med fördel sitta på och underhållsladda batteriet hela vinterhalvåret om batteriet exempelvis är ett husvagnssbatteri eller båtbatteri. Detta för att maximera batteriets livslängd. De flesta batteriladdare idag är smarta batteriladdare som går över i underhållsläge och laddar med något lägre spänning efter att batteriet har blivit fulladdat.
 
Behöver du ha en batteriladdare till Volvo, Volkswagen, Kia, Toyota eller något annat populärt bilmärke i Sverige? Då har vi en 12v-batteriladdare till din bil. I moderna bilar med mycket elektronik är det viktigt att ha en smartbatteriladdare som klarar av att hantera bilens elektronik. Viktigt är även att använda ett särskilt läge på laddaren när ett AGM-batteri eller EFB-batteri laddas.
 
Vi har alla typer av batteriladdare, 6v-laddare, 12v-laddare och 24-v laddare. Till mopeder, till entreperandmaskiner, bussar, bilar och övriga fordon. Våra mest sålda laddare och de vi själva rekommenderar är från varumärkena Ctek, Victron och Bosch.

 
Sortera: Namn | Pris
 Batterilagret, din batteri och energiexpert på nätet!
Hos oss handlar du fraktfritt!

( gäller alla artiklar undantaget start/förbrukningsbatterier som levereras fraktfritt vid order över 3000 kronor)

Sök ditt startbatteri här!
 I vår webbshop hittar du ett stort utbud av batterier och laddare.
Vi lagerför bl.a startbatterier, marinbatterier,verktygsbatterier, blyackar, stavbatterier, knappceller.
Hos oss finner du även batteri till hörapparat, kamera, mobiltelefon, gps m.m.
Kort sagt alla batterier "från klocka till truck"

Hittar du inte ditt batteri? Kontakta någon av våra 28 butiker så hjälper vi dig.
Svenska Batterilagret är certifierade enligt ISO 9001 och 14001

 

Batterilagret Batterilagret