Summa:
0 kr
0

Bilbatterier


Sök batteri med ditt registreringsnummer


Observera!
Du måste själv kontrollera att det föreslagna batteriet/batterierna passar din bil. Tyvärr så har biltillverkarna ibland under ett produktionsår bytt batteristorlek. I vissa fall har asiatiska bilartillverkare produktion både i Asien och Europa och då stämmer inte heller alltid det rekomennderade batteriet. Är bilen importerad så kan även då det föreslagna batteriet vara fel.Behöver ditt bilbatteri bytas ut?

Vi har startbatterier i alla priskategorier, från billiga lågprisbatterier till kvalitativa högpresterande startbatterier, så väl som traditionella syrabatterier och moderna AGM eller EFB-batterier.
 
Om du är osäker på om det är batteriet som är slut kan du besöka en av våra 28 butiker och helt kostnadsfritt få ditt batteri testat för att utesluta andra felaktigheter. Vårt butiksnät täcker Sverige från Helsingborg i söder till Piteå i norr.

Vilket bilbatteri ska man välja?

Det är väldigt viktigt att veta vilken typ av batteri man ska välja när det är dags för bilbatteribyte.
  1. Det första man behöver kontrollera är om batteriet är av typen EFB eller AGM. Om din bil är utrustad med Start/Stopp-funktion så är det denna typ som gäller. Ett EFB eller AGM-batteri kan även vara orginalmonterat i äldre bilar med mycket elektronisk utrustning.
  2. Det andra man behöver gå igenom är vilken fysisk storlek batteriet har. Batteriets mått benämns i dess totala yttermått som längd x bredd x höjd. Notera att eftersom det är batteriets totala yttermåttet som mäts innefattar detta även batteriets klack så väl som polhöjd.
  3. Därefter behöver man kontrollera vilken polordning startbatteriet har. När det gäller bilbatterier benämner man polordningen 0 (-+) och polordning 1 (+-). För att kontrollera detta riktar man batteriets framsida så att polerna är vända närmast mot magen. Är pluspolen då på höger (0) eller vänster (1) sida?
Vi erbjuder som tidigare nämnt billiga bilbatterier så väl som högpreseterande kvalitativa startbatterier. Köper du ditt batteri hos Batterilagret lämnar vi två års garanti som täcker cellbrott och fabrikationsfel. Vi säljer startbatterier från flera kända varumärken så som bilbatterier från Varta, TAB, Nordström och i sällsynta fall även varumärken som Tudor & Exide med mera. Välkommen att handla i vår webbshop så väl som i butik!


 
Sortera: Namn | Pris
1 / 2
 Batterilagret, din batteri och energiexpert på nätet!
Hos oss handlar du fraktfritt!

( gäller alla artiklar undantaget start/förbrukningsbatterier som levereras fraktfritt vid order över 3000 kronor)

Sök ditt startbatteri här!
 I vår webbshop hittar du ett stort utbud av batterier och laddare.
Vi lagerför bl.a startbatterier, marinbatterier,verktygsbatterier, blyackar, stavbatterier, knappceller.
Hos oss finner du även batteri till hörapparat, kamera, mobiltelefon, gps m.m.
Kort sagt alla batterier "från klocka till truck"

Hittar du inte ditt batteri? Kontakta någon av våra 28 butiker så hjälper vi dig.
Svenska Batterilagret är certifierade enligt ISO 9001 och 14001

 

Batterilagret Batterilagret